Apel umanitar pentru doamna profesoară Adela Rogojinaru, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti

Aseară am primit un mesaj trist de la doamna profesoară Laura Comănescu, colegă dragă şi decan al Facultăţii de Geografie, Universitatea din Bucureşti.

Citindu-l, m-am gândit că oricare dintre noi se poate afla într-o situaţie asemănătoare şi că EXACT acestea sunt momentele în care putem arăta că suntem solidari, că suntem o familie, fie printr-un simplu ”share” dat articolului, fie printr-o mică donaţie.

Vă prezint mai jos mesajul şi apelul umanitar, dar înainte aş vrea să vă împărtăşesc o idee care poate ajuta. De multe ori, în situaţii de criză, critice, companiile mari de telefonie mobilă au „rezervat” un număr a cărui apelare însemna o donaţie de 2,3, 5, 10 euro. Nici nu mai ştiu de câte ori am apelat asemenea numere, gândindu-mă că oricum voi plăti factura şi că 2,3,5 euro în plus nu mai contează. Ca mine au făcut foarte mulţi oameni şi…unde-s mulţi puterea şi ajutorul creşte! Acum, EU fac un apel către cei care au poziţii importante în companiile de telefonie mobilă sau care cunosc persoane aflate în posturi de conducere în aceste companii, pentru a desemna un asemenea număr în situaţia de faţă. Vă rog frumos să nu râdeţi de mine, nu am cunoştinţe tehnice, sunt un simplu profesor, dar m-am gândit că ideea a funcţionat de foarte multe ori.

În continuare vă prezint apelul şi vă mulţumesc anticipat, dragii mei OAMENI!

“Facem acest apel către dumneavoastră pentru doamna profesoară Adela Rogojinaru. Doamna profesoară a fost diagnosticată cu cancer de melanom (cancer de piele) cu multiple metastaze, o boală care poate fi tratată printr-o intervenţie agresiva, dar eficientă (80% şanse de reuşita, conform studiilor realizate) cu citostaticul Zelboraf.

În urma demersurilor de astăzi, soluţia optimă pentru tratament este aducerea în ţară a dnei Rogojinaru, cu sprijinul UB, internarea şi administrarea de urgenţă a citostaticului Zelboraf. Acest medicament, de ultimă generaţie, nu este încă introdus pe lista medicamentelor compensate, fapt care conduce la un cost total al tratamentului şi spitalizării de 15.000 de euro pe lună. Tratamentul durează în jur de 6 luni, costul integral ajungând la suma de 90.000 de euro.

Facem un apel, şi prin intermediul dvs., la întreg mediul academic, la specialiştii din domeniu, la mediul de afaceri, la foşti studenţi, ca şi la toţi cei care pot susţine, cu orice contribuţie financiară, tratamentul de chimioterapie, cu reale şanse de reuşita, datorită citostaticului performant, de ultimă generaţie.

Donaţia se poate face în conturile:

CONT LEI: RO19INGB0000999903185855,

CONT EURO: RO12INGB0000999903185496

Titular de cont: Lucia Astratinei, nepoata doamnei profesoare Adela Rogojinaru 

COD SWIFT: INGBROBU, deschise la banca ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucureşti, România.

Ne puteţi ajuta prin retransmiterea acestui mesaj către donatori, oameni binevoitori care ar putea dona pentru o profesoară minunată, respectată şi iubită de colegii dumneaei şi de studenţi. În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit mii de studenţi în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice şi a muncit cu foarte multa dedicaţie pentru învăţământul universitar.

Adela Rogojinaru este doctor în filologie, conferenţiar la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti, director al departamentului de Ştiinţe ale Comunicării, sef de colectiv la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Pe lângă experienţa didactica de peste 25 de ani, deţine expertiza în programe ale Uniunii Europene, are experienţă internaţională în domeniul Relaţiilor Publice şi Comunicării Organizaţionale şi este autor şi coordonator al unor volume de profil.
Este director executiv în Board-ul EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association), preşedinte al secţiei de Comunicare Strategică şi Organizaţionala al ECREA (European Communication Research and Education Association), membru în Juriul de Onoare al ARRP (Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice), membru al ICA (International Communication Association) şi membru al IAMCR (International Association for Media and Communication Research). 

Persoane de contact:

Laura Mesina, prodecan Facultatea de Litere, mesinalulu@yahoo.com, 0744683433

Raluca Moise, coordonator Birou Relatii Publice, raluca.moise@unibuc.eu, 0721985429″

Multă sănătate doamnei profesoare din partea echipei Greenly şi…Dumnezeu să o ajute, să vă ajute, dragi prieteni, şi să ne ajute pe toţi!

Surse foto:

http://www.semneletimpului.ro/revista/Umbra-Celui-Preainalt-4587.html

http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Inima-antistres-p-16916-c-258-p.html

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress