EPURAREA APELOR UZATE ÎN ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA ȘI COVID-19
Autori articol: Loredana Voicu, Delia Coman, Ana-Maria Toma, Maria-Alexandra Popa, Petronela Colăcel, Claudia Lungu, Mihai Chivu – Studenți anul II Master Climatologie și Resurse de Apă, Facultatea de Geografie Motto: Fără ea…
Merită să te duci pe la Tecuci
Dragi cititori Greenly, Cu siguranță, măcar o dată în viață, ați făcut cunoștință cu savurosul muștar din Tecuci. Ei bine, am să încerc să vă prezint și orașul pe care muștarul l-a consacrat….
Un lac ucigaș, legendar
În acest articol, veți afla despre latura legendară a Lacului Roşu (cel mai mare lac de baraj natural din România), dar și câteva aspecte privind calitatea apei. Lacul Roșu se află situat în…
Ce cunoaștem despre calitatea apei râului Prahova?
Râul Prahova este cel mai mare colector al apelor din județul cu același nume și are o lungime de 183 km. Izvorând de la Predeal, Prahova își adună afluenții principali în zona muntoasă:…
Platforma Școli verzi
“Trei organizaţii de mediu au lansat astăzi un nou instrument destinat educaţiei ecologice în şcoli, care îşi propune să crească interesul profesorilor pentru problemele de mediu şi să transforme elevii în cetăţeni activi…
Când locuitorii unui oraș capătă voce (Comunicat de presă)
Sute de bucureşteni au iesit în stradă pentru a cere condiţii de trafic civilizate Sâmbătă, 18 octombrie 2014, intre orele 11.00 si 13.00, in jur de 300 de persoane au participat la un…
Să se-audă voci din Ghencea!
Și nu mă refer la voci de suporteri fotbaliști, ci la voci de cetățeni care își cunosc drepturile. Nu am participat niciodată la un protest. Dar voi participa mâine. Vă spun și de ce,…
Pentru că adulții sunt mai întâi copii
Am observat că majoritatea școlilor promovează la nivelul elevilor (repetând în mod obsesiv și neoriginal) sintagma Să nu distrugem natura. Ori, să fim serioși- cine a văzut vreodata un copil distrugând cu bună…