Merită să te duci pe la Tecuci
Dragi cititori Greenly, Cu siguranță, măcar o dată în viață, ați făcut cunoștință cu savurosul muștar din Tecuci. Ei bine, am să încerc să vă prezint și orașul pe care muștarul l-a consacrat….
Un lac ucigaș, legendar
În acest articol, veți afla despre latura legendară a Lacului Roşu (cel mai mare lac de baraj natural din România), dar și câteva aspecte privind calitatea apei. Lacul Roșu se află situat în…
Ce cunoaștem despre calitatea apei râului Prahova?
Râul Prahova este cel mai mare colector al apelor din județul cu același nume și are o lungime de 183 km. Izvorând de la Predeal, Prahova își adună afluenții principali în zona muntoasă:…
5 sfaturi practice pentru un consum redus de apa
22 martie este Ziua Mondială a Apei, fiind aleasa în 1992 la Conferinţa de la Rio. Element esenţial în existenţa şi bunăstarea vieţii, apa a devenit un centru de interes cu atât mai…
Un talentat artist marin!
CLICK PENTRU VIDEO! Cunoscând faptul că sunt pasionată de mediul marin, un bun prieten mi-a trimis deunăzi un videoclip care m-a inspirat. Sinceră să fiu, nu cunoșteam curiozitatea pe care o voi prezenta…
Cum poate muri râul Topolog?
Pe forumurile și blogurile pasionaților de turism alpin, pericolul de pe Topolog și distrugerile de pe Capra sau Sâmbăta sunt printre subiectele cel mai intens dezbătute. Circulă povești reale despre cum cei doi…