Peste 2000 de kilograme de deşeuri de plastic şi hârtie colectate separat la Depeche Mode

Depeche Mode colectare separata_1Zilele acestea am primit un comunicat frumos, ce mi-a adus zâmbetul pe buze! De ce? Fiindcă este o relatare despre cum te poţi distra şi bucura de muzică, păstrându-ţi bunul simţ şi responsabilitatea pentru mediu.

Unul dintre cele mai aşteptate concerte, cel al trupei Depeche Mode, a fost nu doar legendar, ci a dat şi startul eco-distracţiei de anul acesta. Sub semnul muzicii bune, energiei antrenante şi atmosferei incendiare, cei peste 50.000 de participanţi s-au distrat responsabil, având acces la 26 de containere de colectare separată, puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu organizatorii festivalului.

Astfel, containerele speciale pentru hârtie şi plastic-metal au fost la îndemâna iubitorilor de muzică bună, care au colectat separat 2100 kg de deşeuri de ambalaje, dintre care 1200 kg de plastic şi 900 kg de hârtie-carton.

Depeche Mode colectare separata_2Fiecare fan Depeche Mode a colectat separat aproximativ 3 pahare de plastic sau carton!

Toți participanții prezenți la concert au putut afla informații interesante despre importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje de la promoterii reciclării, iar cei mai responsabili dintre aceștia au fost premiați, pe loc, cu premii constând în brățări ale eco-distracției.

„Ne bucurăm să vedem din ce în ce mai multe persoane care înțeleg că se pot distra și pot proteja natura, în același timp. La concertul Depeche Mode, participanții ne-au arătat, încă o dată, că gestul simplu de a pune deșeurile de ambalaje în containerele colorate face diferența: daca realizăm un calcul estimativ, putem spune că fiecare participant a colectat separat în jur de 3 pahare de plastic sau carton și îi felicităm cu această ocazie! Aceasta este prima noastră acțiune de anul acesta care dă startul eco-distracției – vom încerca să fim prezenți la toate concertele, festivalurile și evenimentele mari și să îi informăm pe oameni cu privire la importanţa separării deşeurilor de ambalaje de restul deşeurilor, astfel încât colectarea separată să devină un obicei pentru ei.” a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare şi Relaţii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Mulţumim pentru comunicat şi fotografii dnei Ruxandra Popescu, Account Executive – IMAGE PR

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress