Insula ECO – idee de emisiune pentru copii

Bună tuturor! Vroiam să împărtășesc cu voi un videoclip găsit pe internet cu o idee ce mi s-a părut absolut grozavă! Este vorba despre o emisiune animată pentru copii, cu un scop atât de îndrăgit de Greenly, acela de a educa în spirit ecologic! Patru personaje haios conturate în creaturi prietenoase, fiecare cu un anumit rol pe insulă, prezintă copiilor comportamente eco distractive, atrăgându-le atenția asupra importanței acestora la nivel individual. Nu știu ce s-a întâmplat cu acest show (dacă a apărut sau nu), dar m-am bucurat așa mult de inițiativă!  Să sperăm că vom avea acces curând, cât mai curând la el, pentru a beneficia cu toții de lecțiile eco ale insulei! Voi ce credeți?

Despre autor
Absolventa a Facultății de Geografie (UB) - specializarea Știința Mediului și a masterului de "Dezvoltare Durabila" - Universitatea Ecologica.
2 comentarii la acest articolScrie-l pe al tau!
  1. Este o idee nemaipomenita! Avem nevoie de asa initiative si ar fi nemaipomenit sa fie promovat un astfel de desen animat chiar pe un post national pentru copii. In locul promovarii violentei si al egoismului ce se reflecta in desenele animate din ziua de azi s-ar putea inlocui macar unul cu acest desen animat educativ. Cu putin bun simt si responsabilitate lumea ar fi mai curata si mai frumoasa!

    • Bună ziua! Vă mulțumim mult pentru apreciere!

      Aveți dreptate, este nevoie de asemenea exemple educative pentru copii (și nu numai). Eu așteptam de foarte mult timp un desen animat eco atât de haios; din păcate, nu știu când și unde va rula și dacă va fi preluat de canalele din România. Sper, însă, cu tot sufletul, că se va întâmpla curând. Am încredere că cei mici ar fi receptivi.

      Suntem recunoscători pentru deschiderea dvs. Să aveți o zi frumoasă și o iarnă minunată!

Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress