Topul celor mai citite si like-uite articole din prima luna a revistei GM

Articol realizat de Alexandru Filip

Nici nu stim cand a trecut o luna. Parca alaltaieri puneam pe hartie primele idei ale proiectului si parca ieri anuntam lansarea oficiala a revistei Greenly Magazine. Totul s-a petrecut atat de rapid incat ne este dificil sa aranjam foarte ordonat toate gandurile noastre.

Da, astazi revista noastra, dar mai ales a voastra, implineste o luna. La cat mai multe! De fapt, permiteti-mi sa ma corectez. La cat mai multi! Ani! Pentru ca ne dorim sa o vedem trecand prin toate etapele vietii, crescand ca un copil, unul cu 14 parinti, afectuosi si perseverenti, implicati si rabdatori.

In prima luna Greenly a strans 13.680 de accesari si 1511 de vizitatori unici. Aproximativ 44% sunt noi, iar 56% ne-au mai vizitat. Dupa cum era si de asteptat, cele mai multe vizite provin din Romania (3110). Din Spania ne-au accesat 33 de internauti, din Italia 32 si din Franta 27.

Topul celor mai accesate articole:

  1. O altfel de practica – 539 de accesari si 378 de vizitatori unici
  2. Energia Gratuita („Free Energy”) – Certitudine nepoluanta pentru viitor (Partea I) - 267 de accesari si 226 de vizitatori unici
  3. Poluarea interioara sau cum sa-ti cumperi o planta – 257 de accesari si 201 de vizitatori unici
  4. Catastrofe ecologice – scenarii posibile dar evitabile – 192 de accesari si 142 de vizitatori unici
  5. Lansarea oficiala a revistei Greenly Magazine – 190 de accesari si 150 de vizitatori unici

Topul articolelor care au primit cele mai multe like-uri:

  1. Poluarea interioara sau cum sa-ti cumperi o planta – 45
  2. Biodiversitatea urbana: ce este si de ce avem nevoie de ea? - 25
  3. Catastrofe ecologice – scenarii posibile, dar evitabile – 23
  4. Cadourile lui Mos Craciun – 23
  5. Conservarea apei – 22

Cea mai buna zi a revistei pana-n prezent a fost 6 decembrie 2011, ziua lansarii cand site-ul a inregistrat 1651 de accesari. Insa stim ca in foarte scurt timp vom dobori acest record. Iar lucrul asta se va intampla luna de luna.

Va multumim ca ne urmariti, ca ne cititi si ca ne sunteti alaturi! Pentru a va usura munca pentru ca stim cat de valoros este timpul, va puteti abona la newsletterul nostru si va dam noi de veste de fiecare data cand apare cate un articol nou. De asemenea, ne-am bucura foarte mult daca ne-ati deveni fani si pe Facebook!

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2022 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress