Topul celor mai accesate articole din martie + o veste importanta!

Articol realizat de Alexandru Filip

Si a mai trecut o luna! Sunt patru de cand am lansat revista si nu ne vine sa credem cat de repede s-a strecurat timpul. Parca mai ieri ne pregateam de sarbatorile de iarna, iar astazi simtim in aer o atmosfera mai mult de vara decat de primavara si Sfintele Sarbatori Pascale ne bat la usa.

Dupa cum v-am obisnuit deja, la fiecare aniversare a noastra, va prezentam cele mai importante cifre ale lunii anterioare si desigur, mult prea asteptatul top al celor mai citite articole.

Ne place sa observam cum in fiecare luna ne imbogatim numarul de vizitatori unici si accesari. Chiar daca o facem timid, cu pasi de bebelus, noi suntem rabdatori si perseverenti, si stim ca mesajul nostru va ajunge la din ce in ce mai multa lume.

In cele 31 de zile ale lunii martie, echipa noastra a scris pentru voi 44 de articole, ceea ce inseamna o medie de aproape 1,5/zi. Le gasiti pe toate aici. Tot in aceasta prima luna a primaverii am reusit sa strangem:

  • 5412 vizitatori unici (cu aproape o mie mai multi decat in februarie)
  • 7244 vizite (tot cu o mie mai multe)
  • 15.498 de accesari (cu 1500 mai multe)

Topul celor mai citite articole din martie:

  1. Top 10 – Cele mai frumoase obiecte din deseuri (Partea a II-a) – 529 de accesari si 432 de vizitatori unici
  2. Apa si misterile ei – 337 de accesari si 273 de vizitatori unici
  3. Am fost nominalizati la RoBlogFest 2012! Votati-ne! – 299 de accesari si 223 de vizitatori unici
  4. Top 10 – Cele mai frumoase obiecte din deseuri (Partea I) – 295 de accesari si 220 de vizitatori unici
  5. Cum sa obtii o haina de blana in cativa pasi simpli – 214 de accesari si 178 de vizitatori unici

In incheiere, avem un mic anunt de facut!

Aceasta veste si cifrele de mai sus au facut din ultima perioada sa fie cea mai buna de la lansarea revistei. Va multumim inca o data ca ne sunteti alaturi si ca ne cititi. Nu uitati de newsletterul nostru de mai jos si de pagina de Facebook unde puteti afla si mai multe lucruri interesante!

YTo0OntzOjk6IndpZGdldF9pZCI7czoyMDoid3lzaWphLW5sLTEzMzM4MzgwODQiO3M6NToibGlzdHMiO2E6MTp7aTowO3M6MToiMSI7fXM6Njoic3VibWl0IjtzOjI2OiJBYm9uZWF6YS10ZSBsYSBuZXdzbGV0dGVyISI7czo3OiJzdWNjZXNzIjtzOjk4OiJUZS1haSBhYm9uYXQgY3Ugc3VjY2VzISBUcmVidWllIGRvYXIgc2EtdGkgdmVyaWZpY2kgZW1haWx1bCBzaSBzYSBjb25maXJtaSBhYm9uYXJlYS4gSXRpIG11bHR1bWltISI7fQ==

 

 

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2022 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress