Topul celor mai accesate articole din februarie

Articol realizat de Alexandru Filip

De cand astept momentul asta?! Nu mai am rabdare si prefer sa va urez de acum, in numele intregii echipe Greenly, o primavara cat mai frumoasa si plina de zile insorite!

A mai trecut o luna, si totodata cu ea a trecut si iarna! Insa noi avem inca un motiv in plus de bucurie, si anume faptul ca am reusit sa strangem 3 luni de cand am lansat revista. Poate ca sunt putine, dar privim optimisti inainte si speram ca articolele redactorilor nostri sa ajunga sa fie citite de cat mai multa lume.

Ma uit pe cifrele lunii februarie si mi se confirma cuvintele din fraza anterioara. Intr-adevar, statisticile revistei arata ca suntem pe un trend ascendent. Chiar daca a fost o luna scurta si cat se poate de dificila, am reusit sa ne imbogatim arhiva cu inca 41 de articole (le gasiti pe toate aici). Si am strans in cele 29 de zile ale lunii:

  • 4554 de vizitatori unici (aproape dublu fata de ianuarie)
  • 6326 de vizite (cu 1500 de multe)
  • 14.033 de accesari (cu 2000 mai multe)

Timpul mediu petrecut de un vizitator pe site se mentine in jurul celor 3 minute iar bounce rate-ul in intervalul 60-70%, ceea ce e ok. Aproape 90% din cei care ne viziteaza provin din Romania, 5% din Rep.Moldova, 1,5% din Franta iar diferenta in special din Germania, Danemarca, Italia, Spania si Marea Britanie.

Topul celor mai accesate articole din luna februarie este urmatorul:

  1. Rezerva de apa pentru drumetii – 291 de accesari si 161 de vizitatori unici
  2. Traind pe o insula in mijlocul orasului (Partea I) – 271 de accesari si 154 de vizitatori unici
  3. Intre natura si agricultura: judetul Braila – 197 de accesari si 122 de vizitatori unici
  4. Above & Beyond – Top 6 videoclipuri si piese ambientale – 181 de accesari si 135 de vizitatori unici
  5. Legaturi profunde: natura – psihologia mediului – religie – educatie (Partea I) – 167 de accesari si 138 de vizitatori unici

Noi va multumim din tot sufletul ca ne sustineti si ca ne cititi si speram sa producem in continuare continut de cea mai buna calitate. Pentru a va usura munca nu uitati de newsletterul nostru pentru a primi ultimele articole direct pe email, cat si de pagina noastra de Facebook unde ne-am bucura foarte mult daca ne-ati deveni fani! Weekend linistit tuturor!

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
1 comment on this postScrie-l pe al tau!
  1. Topul mi se pare justificat din toate punctele de vedere. Felicitari membrilor echipei si tineti-o tot asa!

Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress