Sonae Sierra si Caelum Development demareaza proiectul Parklake

ParkLake 2Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, şi Caelum Development, un dezvoltator imobiliar est european de top, anunţă începerea dezvoltării noului centru comercial ParkLake, situat în sectorul 3, în estul Bucureştiului. Centrul comercial reprezintă o investiţie de 180 de miloane de euro şi este programat pentru deschidere în 2016.

Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul şi o ofertă inedită de activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber, în directă legătură cu Parcul Titan, aflat în imediata vecinătate a acestuia.

Centrul comercial este proiectat în conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, inclusiv în termeni de confort, siguranţă şi eficienţă de mediu. ParkLake va adopta soluţii moderne de protecţie a mediului, care au ca scop reducerea consumului de apă şi energie electrică, precum şi maximizarea ratei de reciclare atât pe perioada construcţiei, cât şi în faza operaţională.  Joint-venture-ul va oferi un centru comercial care îmbină shopping-ul, serviciile, activităţile culturale şi de petrecere a timpului liber cu cele mai noi soluţii de siguranţă, mentenanţă şi management al echipamentelor, precum şi o atenţie specială acordată confortului clienţilor, chiriaşilor şi comunităţilor din cadrul cărora provin aceştia.

“Suntem încântaţi că demarăm lucrările de construcţie pentru ParkLake şi că vom oferi bucureştenilor o experienţă inovativă de cumpărături. ParkLake va avea un mix de chiriaşi foarte variat, atât în ceea ce priveşte oferta de retail, cât şi cea de relaxare, şi va deveni una dintre principalele atracţii ale Bucureştiului datorită integrării zonei verzi adiacente din parcul Titan” a declarat Fernando Guedes Oliveira, CEO, Sonae Sierra.

Despre autor
Doctor in Geografie si amenajare teritoriala al Universitatii din Lille, pasionata de natura si de calatorii.
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress