Proiectul Haarp – Cutia Pandorei

Pot ierta prostia, dar nu şi răutatea! (Napoleon Bonaparte)

De-a lungul anilor, guvernele lumii au experimentat diverse proiecte privind proprietăţile atmosferei, ale undelor electromagnetice şi utilizarea acestora: Argus Project (august-septembrie 1958), Starfish Prime Project (9 iulie 1962), Poker Flat Research Range (1968-prezent), Space Shuttle Experiments (1985), Mighty  Oaks (10 aprilie 1986), Haarp Project (1992-prezent). Proiectul Haarp (High Frequency Active Auroral Research Project – Proiect de Cercetare a Rezonantei Aurorale in Câmp de Inaltă Frecventă) reprezintă un program de cercetare a ionosferei, desfăsurat in orasul Gakona, Alaska. Proiectul Haarp este doar o prelungire a zeci de ani de studii intensive şi numeroaseOLYMPUS DIGITAL CAMERA proiecte din ce ȋn ce mai distructive, ȋn ȋncercarea de a intelege si de a controla atmosfera pământului. Bazele proiectului au fost puse de către Nikola Tesla (1856-1943), la ȋnceputul secolului al XX-lea, studiile sale fiind continuate de către Bernard Eastlund (1938-2007) ȋn a doua jumătate a secolului trecut. Proiectul a costat statul American aproximativ 30 de milioane de dolari, cu scopul (conform Pentagonului) de a dezvolta noi tehnologii de comunicaţie şi supraveghere, care vor permite armatei să trimită semnale spre submarinele nucleare şi spre bazele militare din subsol. Complexul este format din 180 de turnuri înalte de 21 de metri, formând o arie de transmiţătoare capabile să trimită unde radio de 2,5 – 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawaţi.

Dr. Rosalie Bertell (1929-2012) confirma că oamenii de ştiinţă din armata SUA lucrează la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de război. Metodele includ crearea şi dezvoltarea de furtuni puternice şi direcţionarea evaporării apei în atmosfera Pământului pentru a produce inundaţii direcţionate. Aceeaşi dr. Rosalie Bertell a subliniat faptul că, deşi Haarp este prezentat publicului larg ca un simplu “program de cercetare academică”, acesta mai poate fi folosit şi la altceva pe lângă manipularea vremii. Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasă frecvenţă, care au însă o intensitate mare, se poate realiza influenţarea dramatică a mişcărilor plăcilor tectonice, care ar duce la cutremure artificiale. De asemenea, Haarp poate fi considerat un încălzitor gigantic care produce disfuncţionalităţi majore în ionosferă, creând nu numai adevărate “găuri” în stratul de ozon, dar chiar rupturi de foarte lungă durată în stratul protector – care în mod normal opreşte radiaţia cosmică, nocivă pentru orice formă de viaţă.

Dr. Bernard Eastlund însuși vorbea despre “noua sa invenție”  într-un interviu din anul 1987, ca fiind capabilă să schimbe vremea și să perturbe comunicațiile oriunde în lume, invenție ce urma să fie făcută publică ȋn următorii ani. Singurul lucru cunoscut la acea dată fiind faptul că Arco Power Technologies urma să furnizeze echipamentul necesar acestei invenţii.

Dr. Nicholas Begich, o persoană activă în campania publică împotriva HAARP, descrie HAARP ca fiind “o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice, care ridică zone largi din ionosferă (stratul cel mai înalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio şi “fierberea” acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate înapoi spre sol şi penetrează totul – viu sau mort.”

Richard Williams, cercetător la Sarnoff Corporation, Princeton, subliniază că documenteletornado4.img_assist_custom-600x450 Pentagonului însele demonstrează faptul că Haarp a realizat în SUA întreruperea curentului pe regiuni întregi ale tării, suspendarea comunicaţiilor, tornade de intensitate F1 şi F2 şi vârtejuri de apă, fără ca acesta să fie tras la răspundere, prin simplul fapt că titularii de proiect sunt US Navy şi US Air Force, iar acţiunile lor sunt considerate “operaţiuni militare secrete”, efectuate ȋn scopuri de “cercetare şi apărare naţională”

Ţările considerate de către administraţia SUA ca fiind pe “axa răului” au avut parte de schimbări climatice neobisnuite ȋn ultimele două decenii şi alte evenimente trecute sub tăcere de către mass-media (presupusa sursă principală de informare a populaţiei).  Ȋn Coreea de Nord şi Cuba a existat acelaşi tipar, o succesiune de stări de secetă, urmate deseceta-f91ab63848299033427b66520a055ddf inundaţii devastatoare, ceea ce a dus la distrugerea ȋntregului sector agricol al celor două tări, iar pentru a preveni foametea, acestea au fost nevoite sa importe masiv alimente din Coreea de Sud (ȋn cazul Coreei de Nord) şi din SUA.

2 ani de secetă ȋn Iran şi Irak (1999-2001) şi 4 ani ȋn Afghanistan (1997-2001) au precedat invazia armatei americane ȋn cele 3 ţări, urmând ca economia lor să fie distrusă complet odată cu ȋnceperea războiului ȋn anul 2003.   Ȋn anul 1976, in oraşul Tangshan, China, un cutremur de 8,2 grade pe scara Richter s-a produs la ora 3:42 AM. Pentru câteva minute, ȋnainte de producerea cutremurului, cerul a fost luminat ca ȋn plină zi, lumină văzută pe o rază de peste 200 km depărtare, frunzele copacilor din oras fiind arse complet, iar culturile de legume uscate. Acelasi tipar a fost urmat si ȋn anul 2003, pe data de 26 decembrie ora 1:56 AM, când de această dată victimă a fost oraşul Bam, Iran, unde un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter a ucis aproximativ 26.000 de oameni, iar alţi 30.000 au fost răniti.

La doar câteva minute după producerea cutremurului de 9,1 grade pe scara Richter din Oceanul Indian, Pacific Warning Center (Hawaii) avertiza bazele navale americane din Oceanul Indian de tsunami-ul devastator ce urma să lovească sudul Asiei, și deși valul era urmărit pas cu pas de sistemul de monitorizare prin satelit al armatei SUA, acestea au refuzat avertizarea statelor din lumea a treia (Sri Lanka, India, Thailanda); astfel, buletinele de ştiri din aceste ţări susţineau că nu există nici un pericol de tsunami.

Cu arme electromagnetice de asemenea intensitate, consecinţa unei greşeli minore a sistemului de funcţionare, poate duce la rezultate catastrofale, nu numai pentru o naţiune locală, dar pentru ȋntreaga planetă. Un simplu impuls minor electrogravitational scăpat de sub control, și îndreptat către soare sau lună, poate duce la o creștere extrem de rapidă a căldurii ȋn nucleul topit al pământului, iar ce ar urma ar putea fi o erupție concomitentă a tuturor vulcanilor de pe glob.

Surse informaţii : http://www.cracked.com/funny-3304-haarp-conspiracy-theory/ ; http://www.diegomusiccreations.com/haarp-and-tesla-technology.php ; http://www.haarp.net/ ; http://www.ratical.org/co-globalize/HAARPbg.html#SPS ; http://revistaflacara.ro/haarp-salvare-sau-distrugere/ ; http://www.bariumblues.com/when_the_army_owns_the_weather.htm

Surse foto : http://www.zeitgeist-romania.ro/images/_tmp_/stormviolent-f91ab63848299033427b66520a055ddf.jpg ; http://r3zn8d.files.wordpress.com/2012/01/array1.jpg ; http://www.zeitgeist-romania.ro/images/_tmp_/seceta-f91ab63848299033427b66520a055ddf.jpg ; http://static.environmentalgraffiti.com/sites/default/files/images/tornado4.img_assist_custom-600×450.jpg

Despre autor
Student în anul al II-lea, specializarea Geografia Mediului, Facultatea de Geografie, Universitatea din București
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress