Micii iubitori de natură

Dragi cititori,

Am plăcerea de a va prezenta micii iubitori de natură şi desen, pe numele lor Mihail Daniel Bentoiu şi Alexandru Gabriel Bentoiu. Cei doi sunt elevi la Şcoala Generală Nr. 88 Mihai Viteazul şi au 9 ani, respectiv 7 ani. Daniel şi Alex s-au înscris în concursul Aşa, da! Aşa, nu! cu câteva desene inspirate din viaţa de zi cu zi. Mai exact, ei au desenat zona din Bucureşti în care  locuiesc, aşa cum ei o percep. După cum se poate observa în desene, şi după cum cei doi susţin, Bucureştiul „este un oraş plin de maşini care fac mult zgomot şi scot fum negru, ce nu este bun pentru sănătatea oamenilor”. Ei sunt bucuroşi pentru că în faţa blocului au un părculeţ în care se pot juca, dar îl consideră prea mic pentru a juca fotbal sau handbal.

Ei au realizat un desen cu staţiunea Voineasa, unde au poposit anul trecut, şi unde le-a plăcut foarte mult: „La Voineasa este aer curat şi sunt mulţi copaci. Aşa vrem să fie şi în Bucureşti!”

Mulţumim frumos, Daniel şi Alex, şi vă mai aşteptăm cu alte desene minunate. Haideţi să nu îi descurajăm pe cei mici şi să-i ajutăm să câştige concursul Aşa, da! Aşa, nu!, dându-le multe like-uri!

De asemenea, vă reamintesc ca puteți trimite pe adresa de contact Greenly „flash-urile” voastre sub formă de scurte relatări, însoţite de imagini, din România sau orice alt spaţiu european! Prima etapă a concursului Aşa, da! Aşa, nu! se încheie pe data de 1 decembrie 2012! Toate drepturile asupra articolelor şi fotografiilor aparţin autorilor! Rămâneţi alături de Greenly!

Despre autor
Licentiata in Stiinta Mediului, in prezent masteranda la Facultatea de Geografie(UB) - specializarea Climatologie-Hidrologie.
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress