Cum să schimbi lumea? Ultima parte!

Dacă alegi opțiunea de a face o schimbare spre bine, lumea ta devine mai bună!

Sunt aspecte ale vieții pe care le tratăm poate, prea superficial. Tu ce poți schimba ca să îți faci viața frumoasă?

12. Coboară cu o stație mai devreme!

Cu toții am fi mai sănătoși dacă am coborî cu o stație mai devreme și am merge pe jos.  30 de minute de mers pe jos zilnic reduc riscul unei afecțiuni cardiace la jumătate. Îți va limpezi și mintea, de asemenea. Hai, curăță pânzele de păianjen și unge rotițele! O poți face.

13. Nu judeca un om după jobul pe care îl are!

De exemplu, doar pentru că cineva este un avocat corporatist, nu înseamnă că trebuie să fie o persoană egoistă, fără suflet și lacomă. Sincer, chiar nu trebuie. Nu, serios – sincer, sincer, sincer, nu trebuie să fie așa. Bine, 99 din 100 poate sunt așa, însă păstrează-ți speranța și sigur vei întâlni omul de nota 100. Fiecare își are rolul lui în lumea aceasta, nu le subestima munca și nici dedicarea! Nu judeca, pur și simplu.

14. Fă o cafea pentru cineva mai ocupat ca tine!

Dacă am face cu toții asta, mediul de lucru sigur ar merge ca pe roate. Ar fi un mediu prietenos și sigur mai productiv, asta ca și efect secundar. Gestul acesta sigur ar aduce multe zâmbete și dacă nu se bea cafea, vești bune: sunt atââât de multe tipuri de ceai, că nu mai ai scuză.

15. Urcă pe scări!

Acum, te-aș putea pune pe gânduri cu povești despre lifturi cu probleme. Ascensorul din clădirea unde îți desfășori activitatea este cel mai probabil făcut de o companie pe nume Schindler. Schindler’s Lift. True story. :) Iar lifturile se pot defecta. Imaginează-te numai fiind blocat într-unul, cu 5 colegi panicați, eventual suferind de halitoză (adică să le miroase gura, asta e!). Mai bine, ia-o pe scări! Asta îți reduce șansele la o afecțiune cardiacă, osteoporoză și diabet.

16. Spune “Mulțumesc!”

Unul dintre cele mai frumoase cuvinte din dicționar. Pentru că, la fel ca și aprecierea (vezi Cum să schimbi lumea? Prima parte!), recunoștința este în sine o virtute. Știi când primești un post-it sau un e-mail în care ți se mulțumește? Cum te face să te simți? Dă și primește și echilbrul se stabilește!

Păstrați în minte “the big picture” și faceți “the small things” că ele contează! Puneți dicoball-uri în loc de becuri, cumpărați-vă plante, cântați cel puțin o dată pe zi, faceți câte o mică farsă, râdeți! Bucurați-vă de fiecare zâmbet! Succes în schimbarea lumii voastre!:)

Surse fotografii: bradleygauthierworkbreaktravelprcafe.roafterglowdirect1stpropertylawyerschangeyourlifehacks

Despre autor
Absolventa a Facultății de Geografie (UB) - specializarea Știința Mediului și a masterului de "Dezvoltare Durabila" - Universitatea Ecologica.
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress