Despre Greenly

Acest proiect a plecat de la cautarea diverselor informatii de mediu si constatarea ca exista numeroase surse de informare, a caror explorare necesita mult timp. Si cum in zilele noastre timpul are cel putin aceeasi valoare cu a banilor, ne-am gandit ca ar fi extraordinar daca l-am putea folosi cat mai eficient, mergand la o singura sursa, care ne-ar oferi cat mai multe informatii din domeniul mediului. Numai ca aceasta sursa nu prea exista pana acum!

Asa ca noi, cei din echipa Greenly.ro, am hotarat sa cream o revista online, pe care sa o „rasfoiti” rapid si eficient, in care sa fie publicate articole cu o tematica variata din „sfera” problematicii de mediu, articole scrise in principal de studenti, masteranzi, doctoranzi si absolventi ai Specializarii Geografia Mediului de la Facultatea de Geografie, Universitatea din Bucuresti, dar si de alti colaboratori din alte centre universitare. Ne adresam atat studentilor, masteranzilor, doctoranzilor interesati de aspectele de mediu, cat si persoanelor care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu. De asemenea, celor pasionati de ecologie sau pur si simplu, celor care iubesc natura.

In acelasi timp, revista ta si a noastra de mediu isi doreste sa prezinte informatii diverse despre natura si mediul inconjurator, surprinse oriunde in Romania, dar si in alte tari si prezentate sub forma unor articole-flash, concise si insotite de imagini argumentative. Aceste informari-flash pot fi postate de orice om preocupat de ocrotirea naturii si intelegerea importantei acesteia, cu receptivitate, deschidere si sensibilitate, interesat de efectele actiunilor antropice asupra mediului dar si de solutiile ce pot fi aplicate pentru a elimina consecintele negative cauzate de irationalitatea si lipsa de eco-intelepciune a unora dintre semenii nostri.

Articolele vor fi postate in cateva pagini si categorii cheie: aer, apa, soluri, biodiversitate, viata eco, energie, deseuri, ecoturism si arii protejate, evenimente si invitati. In cadrul categoriei evenimente, ne vom informa cititorii despre desfasurarea a diferite manifestari stiintifice nationale si internationale, pe teme de mediu. Fotoreportajul va completa cu fotografii informatia prezenta in articole. Rubrica invitati vizeaza ONG-uri, nume cunoscute sau personalitati care isi dedica timpul, gandurile si sentimentele, viata si preocuparile, indreptarii „raului” facut naturii prin actiunile egotice ale oamenilor si care ne vor impartasi din experienta lor…

Pe scurt, ne dorim de la Greenly.ro sa devina revista ta, a voastra de mediu in care sa gasiti informatii si articole pertinente, clare si utile din domeniul ecologiei.

La RoBlogFest 2012, competitia bloggerilor din Romania, revista Greenly a reusit sa se claseze pe un onorant loc 4 din 52 de participanti! Va multumim foarte mult pentru sustinere.

Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress