Suflet de ecologist

Articol realizat de Alexandru Filip

Ecologia a devenit un trend! Multi adopta acest comportament doar pentru imagine, insa prea putini o fac pentru ca intr-adevar au un suflet curat. Adevaratii ecologisti sunt cei pe care ii remarcam mai putin pe strada, care apar mai putin in presa si care-si gasesc tot timpul un colt retras in mijloacele de transport in comun.

Dar sa nu se inteleaga gresit. Ecologistii nu sunt oameni lasi. Sunt firi complexe, puternici dar si sensibili in acelasi timp. Au initiativa dar totodata o teama ca ceea ce fac nu e suficient. Actioneaza mereu pentru ca stiu ca lipsa ei intensifica teama si distruge increderea in sine.

Ei duc razboaie interioare permanente. Dar preferea sa nu depoziteze in memorie gandurile si imaginile negative pentru ca stiu ca acestea se pot transforma in monstri mentali. Ecologistii refuza pur si simplu, sa-si aminteasca de evenimentele sau situatiile neplacute. Analizeaza oamenii dintr-o perspectiva adecvata si stiu cat de mult se aseamana intre ei, mult mai mult decat se deosebesc.

Ecologistii fac doar acele lucruri care ii lasa cu constiinta impacata! A face tot ceea ce e corect e o regula cat se poate de practica in obtinerea satisfactiei, succesului personal. Isi largesc viziunea si privesc in perspectiva, fara a se limita doar la situatia prezenta. Confera un plus de valoare lucrurilor si oamenilor. Isi repeta in fiecare zi ca sunt increzatori, cu adevarat increzatori, merg mai repede decat ceilalti, vorbesc raspicat si zambesc larg, chiar daca in sufletul lor sunt purtate razboaie dureroase.

Sursa foto: Digital Chatarsis

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
1 pingback on this post
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress