LET’S TURN OFF TO TURN ON! SAU…DE ORA PĂMÂNTULUI, SĂ NE IUBIM!

DE ORA PĂMÂNTULUI, DUREX VĂ PROVOACĂ SĂ RENUNȚAȚI LA GADGET-URI ȘI SĂ VĂ ȚINEȚI DE MÂNĂ

Durex, liderul global și brandul numărul 1 în lume în produse pentru îmbunătățirea vieții sexuale, se alătură celor care vor celebra Ora Pământului în luna martie şi încurajează oamenii să profite de acest moment, când luminile sunt stinse, pentru a se redescoperi în cuplu.

Durex_Earth HourCu toate că tehnologiile moderne aduc oamenii împreună, nu sunt tot acestea cele care îi țin departe unul de celălalt? În contextul în care cuplurile interacționează cu gadget-urile mai mult decât unul cu celălalt, putem afirma că acesta este motivul care stă în calea intimității și principalul motiv pentru care oamenii fac cu 20% mai puțin sex decât în anul 2000 (Sursa: The Lancet – Adulți din Marea Britanie, în perioada 2000-2010)?

20% dintre tinerii cu vârste între 18 și 34 de ani din SUA au declarat că au folosit un smartphone în timpul sexului (Harris Interactive), iar utilizatorii de Twitter au relații mai scurte decât cei care nu utilizează rețeaua socială (OK Cupid). …Oare tehnologia este cea care ne reduce interesul pentru partener?

Un sondaj recent realizat de Durex (OnePoll), pe tema vieții sexuale a locuitorilor din Marea Britanie, a dezvăluit statistici șocante: 12% dintre oameni au răspuns la telefon în timpul sexului, unul din 10 a citit mesaje primite și peste 5% dintre respondenți și-au verificat conturile de Facebook în timp ce făceau dragoste!!!

Durex consideră că nimic nu ar trebui să stea în calea unei vieți sexuale [pline de iubire si erotism sublim, am adăuga noi :)] extraordinare. Abandonează ecranul și bucură-te de întuneric. De Ora Pământului, profită de ocazie și redescoperă-ți partenerul cu lumina stinsă.

Durex lansează o provocare și prezintă un scurtmetraj care urmărește poveștile mai multor cupluri ce s-au pierdut în mirajul tehnologiei moderne, ca mulți dintre noi. Filmul poate fi vizualizat pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=d6VPUTtuKuk #turnofftoturnon.

Stinge lumina pe 29 martie, deconectează-te de la orice tip de tehnologie și profită de ocazie pentru a înlocui laptopul cu dragostea și pentru a abandona telefonul în favoarea preludiului.

Ukonwa Ojo, care coordonează departamentul de Global Brand Equity Marketing la Durex, a declarat: „Ora Pământului reprezintă oportunitatea perfectă pentru cupluri să se deconecteze timp de 1 oră și să se redescopere. Ce altă activitate pe întuneric e la fel de intensă și de eficientă energetic?!”

“Cu toții suntem afectați de noutățile tehnologice din viața de zi cu zi, dar nu ar trebui să neglijăm persoana iubită! Ar trebui să ne folosim de toate ocaziile pentru a ne exprima sentimentele. Așa că folosește-te de această oportunitate oferită de Durex pentru a-ți manifesta dragostea față de partener și planetă” spune Alexis Chatzialexiou, Brand Manager Durex South Eastern Europe.

Acest film este o pledoarie pasională pentru abandonarea ecranelor și revenirea la plăcerile fizice. De Ora Pământului este timpul să ne apropiem de persoana dragă și să “Turn off to turn on!”.

Ora Pământului are loc pe 29 Martie, în intervalul 20:30-21:30, earthhour.org.

Mulţumim pentru comunicatul de presa doamnei Simona Lupică, IMAGE PR, Senior PR Account Executive

PS: Dragi cititori, Ora Pământului poate fi pusă pe “repeat” ori de câte ori ne dorim :)! Si ar fi bine să ne-o dorim des! Cu beneficii pentru noi și pentru planetă :)!

Cine este Durex?

Brandul Durex® aparține portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ale cărei produse se comercializează în peste 180 de țări. Durex este marca de prezervative numărul 1 în lume și în România, cu o experiență de peste 85 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și inovatoare destinate îmbunătățirii vieții sexuale. Durex are o gamă variată de prezervative și lubrifianți și are ca misiune nu doar contracepția, dar și oferirea unei experiențe sexuale unice. Datorită poziției de lider pe piață și inovației continue aduse, Durex se bucură de încrederea consumatorilor din întreaga lume în privința siguranței și calității. Pentru mai multe informații despre Durex, vă rugăm să accesați site-ul www.durex.com/ro-RO sau pagina de Facebook: www.facebook.com/Durex.Romania.

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress