Suport pentru podoabe

Zilele si noptile sunt din ce in ce mai reci, Doamna Iarna isi scutura haina alba peste toata tara, iar asa cum spunea Takayuki Ikkaku “Atunci cand zapada se asterne peste pamant, imi pot inchipui ca pasesc peste nori.” Ar putea acesti nori sa se transforme in nisip fierbinte sub picioarele noastre ? Ne-am inchipui ca pasim pe plaja unde soarele isi face din plin simtita prezenta; cine ar rezista tentatiei de a nu cauta frumoasele nestemate ale marii ?

Cerceii si bratarile facute din scoici, melci si alte bijuterii ale marii sunt pastrate bine de catre fete, in asteptarea verii mult dorite, pentru a si le etala.

Vom realiza un suport pentru aceste podoabe ale verii.

Aveti nevoie de :

- 1 mp de plasa subtire cu ochiuri mici (o puteti achizitiona din magazinele de materiale de constructii);

- 5 m sarma subtire, flexibila (se gaseste la rola in magazinele mentionate);

- 2 m sarma mai groasa (1mm diametru);

- un cleste;

- scoici, melci, bilute si alte mici obiecte de podoaba.

Pasul 1: Desenati pe o coala de hartie modelul dorit (o inima, un romb, o floare sau orice altceva), asezati deasupra desenului plasa subtire iar cu clestele incercati sa o taiati dupa modelul desenat.

Pasul 2: Sarma mai groasa o asezam pe marginea formei create, apoi o prindem din loc in loc cu ajutorul sarmei subtiri, la rola, pana cand ajungem in locul de unde am inceput prinderea iar acum cadrul este gata.

Pasul 3: La capatul de jos al cadrului,  infasuram sarma subtire, urmand sa introducem pe aceasta scoicile, melcii si alte bilute in jurul cadrului, astfel imbracandu-l in podoabe.

Atentie: dupa fiecare biluta introdusa pe sarma trebuie sa rasuciti firul de sarma pe cadru. In final, cand ajungeti la capatul cadrului, infasurati sarma de mai multe ori pe cadru, apoi o taiati cu clestele.

Pasul 4: Taiati cu clestele 12 cm de sarma mai groasa, o indoiti si o prindeti de cadrul formei create pentru a o folosi ca agatatoare.

Suportul este gata de folosit !

Spor la treaba !

Dragi cititori, astept cu incantare, ca de obicei, comentariile dumneavoastra in legatura cu acest articol. Daca v-a placut, puteti sa-l votati ! De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai noi articole scrise de redactorii Greenly Magazine dar si de colaboratori, va invitam sa va abonati la newsletter-ul revistei noastre !

Sursa foto: http://www.craftynest.com/

Articol realizat de Ionela Marin

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress