Happy Eco-New Year 2015!

Cu ocazia celebrării noului an, echipa redacțională Greenly Magazine vă urează un an nou 2015 încărcat de energie, speranță și bucurii! Fie ca acest nou an să vă aducă mai aproape de natură, de sentimentul benefic al împărțirii clipelor frumoase cu cei dragi și de lucrurile simple care ne fac fericiți, fie că este vorba de vederea Soarelui pe o vreme geroasă, de ieșirea la lumină a primului fir de iarbă, de primul sunet de greier, sau de gustul unui rod al Pământului proaspăt cules!

Vă invităm să meditați asupra activităților pe care le-ați întreprins în anul 2014 în tovărășia naturii!

Dar înainte de aceasta, vă lansăm următoarea provocare: realizați un bilanț cu locurile frumoase pe care ați reușit să le vizitați anul acesta (chiar dacă veți fi văzut doar peisaje câmpănești, un parc din cadrul unui oraș, casa părintească din mediul rural, o stațiune balneară veche, etc) și gândiți-vă la senzația provocată văzând sau revâzând acele locuri! Veți constata că în mod inevitabil, fruntea vi se descrețește de gândurile copleșitoare ale sfârșitului de an, că veți uita pentru câteva minute de ce v-ați propus să realizați și încă nu ați apucat, sau de teama că în anul care vine nu veți reuși să vă îndepliniți dorințele! Un sentiment de apartenență la această planetă, la natură, la mediul înconjurător, la Univers vă va însoți în acest scurt pelerinaj mental și vă va da aripi să continuați ”zborul” și în anul care vine, indiferent de greutăți! Nu uitați, natura este gratuită, dacă știm să o prețuim!

La multi ani 2015!2015

Happy Eco-New Year!

Feliz Año Nuevo!

Bonne année!

Glückliches Neues Jahr!

Despre autor
Studentă în anul II Master, specializarea Climatologie și Resurse de Apă, Facultatea de Geografie, Universitatea din București
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress