Suntem in finala RoBlogFest 2012! Va multumim!

Articol realizat de Alexandru Filip

Ati reusit sa ne faceti o bucurie foarte mare! Greenly s-a calificat mai departe la RoBlogFest 2012 si e prezenta in finala sectiunii Blog Colectiv! Stim cat e de neplacut sa ne facem conturi, sa ne logam cu ele dupa ce le confirmam, si abia apoi sa putem vota. Dar mai stim ca meritam un mic efort din partea voastra. Suntem o echipa frumoasa si punem foarte mult suflet in ceea ce facem aici, in ceea ce scriem, in ceea ce incercam sa va transmitem voua, cititorilor, prietenilor nostri.

Avem rugamintea pentru cei care ne-au votat si in prima etapa sa se mai logheze inca o data, pentru ultima data, si sa ne ofere un nou vot. Din 53 de candidati am mai ramas 20 si speram din tot sufletul, cu ajutorul vostru, ca la sfarsitul competitiei sa fim cat mai sus in clasamentul final. Cine stie, poate chiar pe podium. Ar fi o bucurie imensa!

Pentru cei care ne voteaza pentru prima oara, am scris aici despre pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti. Daca intampinati orice fel de problema, nu ezitati sa ne scrieti completand formularul de contact de aici sau scriindu-ne direct pe adresa contact@greenly.ro/greenly.ro/

Va multumim pentru sustinere si pentru faptul ca ne-ati ajutat sa ajungem in finala!

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2021 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress