O nouă campanie de reciclare pentru bucureşteni!!!

Sub deviza: „FII EROUL nostru! Reciclează! ECOTIC ȘI RECOLAMP te premiază!”

În perioada 2–15 septembrie 2013, oricare dintre voi, dragi cititori, poate deveni un erou, reciclând echipamentele electrice și electronice vechi sau uzate, becuri și neoane arse, baterii și acumulatori portabili uzați. Bravii reciclatori, care aduc în magazinul Real-Vitan din Bucureşti deșeuri din categoriile menționate, pot câștiga, pe lângă un mediu mai curat, premii constând în echipamente electrice şi electronice noi. Trei televizoare LCD Samsung 32” și şase tablete Overmax 10” sunt puse la bătaie. Campania intitulată „FII EROUL nostru! Reciclează! ECOTIC ȘI RECOLAMP te premiază!”este organizată de ECOTIC și Recolamp, în parteneriat cu Real Hypermarket Romania.

Obiectivul campaniei îl constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetățenilor față de deșeuri, în special față de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), deșeuri de echipamente de iluminat și deșeuri de baterii/acumulatori portabili. Campania de conștientizare include, pe lângă latura informativ-educativă, și o componentă practică, aceea de colectare selectivă a  acestor produse.

ECOTIC, Recolamp și Real Hypermarket Romania transmit împreună un mesaj de sprijin și de implicare privind importanța colectării selective și a reciclării deșeurilor sus-menționate. O mai bună colectare selectivă și reciclare înseamnă pentru România îndeplinirea corectă a obligaţiilor asumate la nivelul UE. Înainte de orice, însă, colectarea selectivă înseamnă responsabilitate față de mediu, un pas important spre o mai bună calitate a vieții pentru cetățeni.

Principiile campaniei „FII EROUL nostru! Reciclează! ECOTIC ȘI RECOLAMP te premiază!” sunt următoarele: fiecare persoană care aduce în perioada 2–15 septembrie 2013, la standul destinat proiectului aflat în incinta magazinului Real-Vitan, situat în Calea Vitan, Nr. 236, Sector 3, București, un echipament electric nefuncțional sau vechi, cinci baterii uzate sau cinci becuri și neoane arse primește câte un voucher aferent fiecărei categorii de deșeuri predate, prin care i se dă dreptul de a participa la tombola organizată în data de 18 septembrie, orele 12.00, în cadrul aceluiași magazin.

Cu cât mai multe deșeuri aduse la standul proiectului aflat în incinta magazinului Real-Vitan, cu atât mai multe şanse de câștig!

Prin tragerea la sorți organizată în cadrul tombolei din data de 18 septembrie, vor fi desemnați câte trei câștigători ai premiilor puse în joc pentru fiecare tip de deșeu predat în campanie. Astfel, vor fi trei câștigători desemnați prin tragere la sorți, dintre persoanele care au predat deșeuri de echipamente electrice și electronice, trei câștigători pentru baterii și acumulatori uzați și trei câștigători pentru becuri și neoane arse.

Premiile pentru predarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) constau în trei televizoare LCD Samsung 32”. Atât pentru deșeurile de baterii și acumulatori (DBA), cât și pentru deșeurile de becuri și neoane, sunt puse în joc câte  trei tablete Overmax 10”.

Șansele de câștig ale participanților la campanie sunt date de numărul de deșeuri predate.

Exemplu:

Un echipament electric vechi sau uzat = un bilet de tombolă DEEE – o șansă pentru a câștiga un televizor LCD Samsung.

Două echipamente electrice vechi sau uzate = două bilete de tombolă DEEE – două șanse pentru a câștiga un televizor LCD Samsung.

Cinci baterii uzate portabile = un bilet de tombolă Baterii – o șansă pentru a câștiga o tabletă Overmax 10”.

Zece baterii uzate portabile = două bilete de tombolă Baterii – două șanse pentru a câștiga o tabletă Overmax 10”.

Cinci becuri sau neoane arse = un bilet de tombolă Becuri – o șansă pentru a câștiga o tabletă Overmax 10”.

Cinci becuri sau neoane arse = două bilete de tombolă Becuri – două șanse pentru a câștiga o tabletă Overmax 10”.

Cinci becuri sau neoane, cinci baterii uzate, un deșeu de echipament electric = un bilet de tombolă Becuri, un bilet de tombolă Baterii, un bilet de tombolă DEEE.

Real Hypermarket, ECOTIC și Recolamp ajută eroii din noi pentru un mediu curat!

[Mulţumim pentru comunicatul de presă privind această campanie doamnei Raluca ZAMFIR, Managing Partner, RANEvents PR Agency]

Surse foto: fundraisingip, myintersect, clickflickca.

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress