Topul celor mai citite articole din aprilie

Articol realizat de Alexandru Filip

Dupa cum v-am obișnuit, aceasta este ziua în care vă prezentam cele mai accesate articole din luna anterioară. Nu putem spune că aprilie a fost tocmai cea mai reușită de până acum și dacă în primele 4 luni ne-am obisnuit să vedem traficul crescând de la o lună la alta, situația nu s-a repetat și în aprilie, înregistrând pentru prima dată de la lansarea revistei, o diminuare a traficului. Dar nu e nicio problemă. Am fost, suntem și vom fi conștienți că există și astfel de perioade. Cert e că echipa Greenly iși va face în continuare treaba cel puțin la fel de bine ca până acum, iar cifrele nu vor afecta munca noastră.

Revenind la luna aprilie, echipa noastră a publicat un numar de 40 de articole, fapt care arată că încă ne menținem media de peste un articol scris pe zi. Toate acestea au generat un trafic de:

  • 4064 de vizitatori unici (cu 1400 mai puțini decât în martie)
  • 5326 de vizite (cu 2000 mai puține)
  • 10178 de accesari (cu 5000 mai puține)

Topul celor mai citite articole din luna aprilie:

  1. Sărbătorile Pascale: în suflet ecou, pe masă ecoOU – 213 de accesări și 163 vizitatori unici
  2. Săptămâna “Școala Altfel” – Eco style – 184 de accesări și 118 vizitatori unici
  3. Sărbătoarea Paștelui în jurul lumii (Partea I-a) – 161 de accesări și 110 vizitatori unici
  4. De Ziua Păsărilor – 150 de accesări și 130 vizitatori unici
  5. S-o lăsăm mai încet sau slow down, guys! – 145 de accesări și 136 vizitatori unici

Acum rămâne de văzut cum va decurge luna mai. Noi avem deja pregătite pentru voi o serie de articole foarte interesante și pentru a vă ușura munca, nu uitați de newsletterul nostru sau de pagina de Facebook, unde anunțăm de fiecare dată când se scrie în revistă. Luna viitoare, pe 6 iunie, vom publica un top mai detaliat, ținând cont că atunci vom împlini o jumătate de an.

În incheiere, echipa Greenly vă urează o seara liniștită și o nouă săptămână cât mai productivă!

YTo0OntzOjk6IndpZGdldF9pZCI7czoyMDoid3lzaWphLW5sLTEzMzYzMjA2ODEiO3M6NToibGlzdHMiO2E6MTp7aTowO3M6MToiMSI7fXM6Njoic3VibWl0IjtzOjEyOiJBYm9uZWF6YS10ZSEiO3M6Nzoic3VjY2VzcyI7czo3OToiVGUtYWkgYWJvbmF0IGN1IHN1Y2Nlcy4gUGUgZW1haWwgYWkgcHJpbWl0IHVuIGxpbmsgZGUgY29uZmlybWFyZS4gSXRpIG11bHR1bWltISI7fQ==
Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress