Cum a fost prima zi la Street Delivery?

Teo Dumitru, Greenly si SD

Teo Dumitru, Greenly si SD

În urmă cu ceva timp am fost întrebat dacă doresc să particip la Street Delivery ca și colaborator al echipei Greenly. Trebuia să prezentăm proiectul “Cartea Greenly a unui București pentru oameni”, proiect ce consta în încurajarea bucureștenilor de a-și exprima nemulțumirile sau dorințele legate de calitatea locuirii în capitală. Nemaiparticipând la niciun eveniment similar și mânat de curiozitate am hotărât să văd cum stă treaba. Ideea era să plasăm strategic un „copăcel” la standul nostru, în care oamenii să agațe bilețele completate în prealabil cu propriile dorințe. Inițial am privit cu scepticism evenimentul, întrucât nu mă așteptam ca prea mulți oameni să fie atrași de micuțul nostru stand și de ideea promovată.

Teo Dumitru, Greenly si SD

Teo Dumitru, Greenly si SD

Deși la începutul primei zile vremea nu a fost aliatul Greenly, ploaia și vântul dându-și toată silința să ne ude și să împrăștie obiectele de pe măsuța echipei, cele trei umbrele mânuite cu pricepere au rezistat eroic și au „salvat” standul revistei. Odată ce primii curioși s-au prezentat în fața mandarinului amplasat corespunzător, au fost întâmpinați cu pliante de promovare și încurajați să scrie câteva idei.

Greenly si SD

Greenly si SD

Spre surprinderea noastră, micul mandarin s-a descurcat remarcabil, reușind să atragă numeroase priviri, în special din partea copiilor și fotografilor. Ulterior, trecători de toate vârstele s-au oprit și au completat bilețele, conduși de un serios spirit civic.

Cei mai simpatici au fost însă copiii, care și-au dat toată silința să scrie cât mai frumos și corect dorințe legate preponderent de locuri de joacă, spații verzi și curățenie, după ce bineînțeles priveau cu luare-aminte copăcelul și alegeau bilețelul și agrafa de culoare corespunzătoare. În ciuda faptului că a trebuit să alergăm de câteva ori după unele bilețele rebele împrăștiate de vânt, copăcelul nostru a început să se umple cu idei încă din această primă zi, ce s-a dovedit a fi productivă și încurajatoare.

Greenly la SD

Greenly la SD

La standul Greenly...

La standul Greenly…

Așadar, pot spune că participarea la acest eveniment a fost interesantă, pentru că am putut discuta și afla opinii despre calitatatea locuirii în București (problemă cu care se confruntă toți locuitorii capitalei) din partea oamenilor interesați de acest aspect. Rezultatul a fost unul pozitiv.

Echipa Greenly din prima zi SD: Sinziana-Kiti, Ionut, Alexandra si Teo

Echipa Greenly din prima zi SD: Sinziana-Kiti, Ionut, Alexandra si Teo

Articol realizat de Dumitru Teodor, student in anul II, Facultatea de Geografie, specializarea Geografia Mediului

La standul Greenly...

La standul Greenly…

Fotografii: Ionuț Radu

Idei si pareri din copacelul Greenly

Idei si pareri din copacelul Greenly

 

Idei si pareri din copacelul Greenly

Idei si pareri din copacelul Greenly

Atrasa de Greenly

Atrasa de Greenly

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress