TOP 10 – Cele mai frumoase obiecte din deseuri (Partea I-a)

Pornind de la ideea ca frumosul sta ascuns si in deseuri, am pus cap la cap cele mai frumoase lucruri reciclate. Iata rezultatul:

1. Accesorii glamour

Posibilitatile de a recicla in mod creativ sunt infinite; aproape orice obiect se poate transforma si poate avea o a doua viata, de foarte multe ori chiar mai buna decat cea initiala. Iata, de exemplu, cum se pot transforma banalele inele ale cutiilor de bere si suc, dar si capacele acestora, in adevarate accesorii glamour. 

Dar si pentru a va arata fanii unei vieti sanatoase, puteti purta frumosii butoni cu inscripitia “Evian”. Mai multe detalii despre aceste frumoase accesorii gasiti pe site-ul:  http://www.escamastudio.com, de unde puteti sa le si cumparati.

2. Picturi de tip « egg-cubism »

Conducand atat cubismul cat si arta reciclata in secolul XXI, olandezul Enno de Kroon foloseste cutii obisnuite pentru oua in locul panzei groase, pentru a face tablouri spectaculoase, incluse in stilul Eggcubism.

3. Podul din tuburi de carton

Proiectul se afla in Franta. Poate sustine pana la 20 de persoane simultan. A fost testat cu baloane umplute cu apa in greutate de 1,5 tone. Este facut din 281 de tuburi cu diametrul de 10 cm, plus treptele din hartie reciclata si fundatia facuta din cutii de lemn umplute cu nisip.

4. Rochii realizate din filtre de cafea

Rochiile nu pot fi purtate, dar aceste diafane si delicate rochii realizate din hartie reciclata cu siguranta sunt uimitoare. Au fost realizate la Londra de artista Susan Stockwell, utilizand filtre de cafea, pungi de ceai folosite si harti uzate.

5. Templul Wat Pa Maha Chedi Kaew

Templul se afla in provincia Sisaket (Thailanda) si este facut din peste un milion de sticle de bere reciclate, verzi si maro. Toate componentele templului, de la turnul de apa pana la baia turistilor, sunt facute din sticle de bere Heineken si Chang.

Sursa web: http://webecoist.momtastic.com, http://www.treehugger.com,  http://curiousphotos.blogspot.com.

Sursa foto: http://www.shop.kotik-design.com, http://www.escamastudio.com, http://arta-e-cool.blogspot.com, http://greencoloredglasses.ca.

Daca v-a placut acest articol, va rugam sa-l votati si nu uitati sa va abonati la newsletter-ul Greenly!

Articol realizat de Ionela Marin

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
3 comentarii la acest articolScrie-l pe al tau!
  1. Instructiv articolul.

  2. Buna Anna ! Imi pare bine ca ti-a placut articolul meu !

  3. infornatii absolut uimitoare si interesante….felicitari !!

1 pingback on this post
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress