TOP 10 – Cele mai frumoase obiecte din deseuri (Partea a-II-a)

6. Abajur = obiect de arta

Chiar daca nu par, aceste frumoase abajururi sunt facute din DESEURI! Heath Nash a studiat sculptura la Universitatea din Cape Town si a fost declarat in anul 2006 de revista “Elle Decoration” designerul anului in Africa de Sud, pentru “comorile” create din deseuri, realizandu-le cu ajutorul unor fasii de plastic reciclat pe care le atasaza pe un suport de fier. 

7. Expozitia “Is This Waste?” 

Expozitia a avut loc la Tokyo si datorita materialelor folosite a fost numita “Is This Waste?”  Prin intermediul acestui eveniment se doreste constientizarea populatiei asupra reciclarii deseurilor.

8. Gorila uriasa

Acesta Gorila imensa a fost realizata din umerase vechi din metal. 

…Iar lustra a fost realizata din umerase vechi din lemn.

9. Sezlongul practic

Este potrivit si la munte si la mare dar si la pescuit, insa cel mai bun este pentru a ne relaxa…un sezlong facut din sticle reciclate! 

10. Este o pasare ! Este un avion ! Nu ! Este un Motel …?!

Vizitatorii care calatoresc la Stockholm au acum optiunea de a dormi intr-un avion la sol ! Avionul 747 – 200 a fost salvat de la ruginire si transformat intr-un motel, complet mobilat si perfect pentru o noapte de cazare.

Acest tip de motel il putem avea si la noi in tara, chiar in Bucuresti si nu unul, chiar 4 ! Deoarece langa aeroportul Baneasa ”zac” 4 avioane scoase din uz, care inca isi mai asteapta pasagerii sau, de ce nu, musafirii. Dar sa ne gandim ce pot face americanii cu  cele peste 4 000 de avioane militare, care se gasesc in  cimitirul avioanelor din Arizona ?!

Sursa web: http://inhabitat.com, http://pingmag.jp

Sursa foto: www.adevarul.ro, http://inhabitat.com, http://www.igreenspot.com, http://pingmag.jp, http://wastematerialthing.com, http://www.noupe.com, http://www.greendiary.com

Daca v-a placut acest articol, va rugam sa-l votati si nu uitati sa va abonati la newsletter-ul Greenly!

Articol realizat de Ionela Marin

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress