Nava spaţială eco Green Bee

Câţi dintre voi nu v-aţi dorit când eraţi mici să vă plimbaţi cu o nava spaţială şi să desluşiţi tainele Universului? Nu aţi reuşit asta până acum? Nici eu…. Nici nu vă pot promite că o să vă îndepliniţi acest vis vreodată, dar puteţi să le daţi speranţe celor mici: copiilor, nepoţilor, fraţilor, verişorilor etc.

Cum? Unde? Când?

            Green Bee a pornit ca un proiect destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, lansat de Coca-ColaHBC România, Mega Image şi Green Revolution.

            În perioada 22 iunie -22 octombrie în Parcul Tineretului, zona Rozariu, îi invităm pe cei mici să ia parte la o aventură SF, o „plimbare” cu nava spaţială eco Green Bee, sub îndrumarea echipajului navei, format din căpitanul Raxo Williams şi secundul Noni. În urma acestei aventuri, cei mici vor rămâne nu numai cu sentimentul primului zbor cu o navă spaţială „adevărată”, ci şi cu informaţii esenţiale despre atmosferă, aer, poluare, apă şi importanţa acesteia, hrană, energie sau deşeuri.

                                   Haideţi să învăţăm jucându-ne!

            Pentru a se bucura de aventura Green Bee, părinţii îşi pot înscrie şi programa copiii începând cu data de 22 iunie, pe site-ul www.green-bee.ro. Programarea micilor astronauţi se va face pe categorii de vârste, astfel: 6-8 ani (luni şi marţi), 9-11 ani (miercuri şi joi), 12-14 ani (vineri şi sâmbătă), iar duminică nava va fi deschisă pentru copiii din parc.

            Aventura SF durează timp de 45 de minute, iar la finalul călătoriei copiii vor avea de îndeplinit misiuni terestre, prin care să demonstreze că pot pune în practică informaţiile dobândite.

            Micii astronauţi care au parcurs toate etapele proiectului vor intra în competiţie pentru câştigarea unei tabere. 50 de copii, aleşi prin tragere la sorţi, vor beneficia de 6 zile în tabăra eco Tăşuleasa Social.

            ”Cei care educă copiii sunt demni de mai multă onoare decât cei care le dau viaţă,  de aceea pe lângă viață dăruiți copiilor și arta de a trăi bine, educându-i !” (Aristotel)

            Îi mulţumesc mult lui Marius Matache pentru informaţiile trimise cu privire la acest proiect şi pentru minunatele fotografii.

Sursa: http://www.greenrevolution.ro/proiecte/detaliu.php?id=45

Despre autor
Licentiata in Stiinta Mediului, in prezent masteranda la Facultatea de Geografie(UB) - specializarea Climatologie-Hidrologie.
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress