"arii protejate" tag
Stârcul cenușiu - Foto David Ovidiu

LE SITE NATURA 2000 LA VALLEE DE MOSTIȘTEA – PAIS DE L’EAU AU COEUR DE LA PLAINE ROUMAINE

Avec l’aide de madame le professeur Mioara Clius, de la Faculté de Géographie de l’Université de Bucarest, j’ai été informée sur le projet “Le Site Natura 2000 La Vallée de Mostiştea – Pais…

Pelicanul comun - Foto David Ovidiu

SITUL NATURA 2000 VALEA MOSTIȘTEA – ȚINUTUL APELOR DIN INIMA CÂMPIEI ROMÂNE

Prin intermediul doamnei profesoare Mioara Clius, de la Facultatea de Geografie a Universității București, am primit la redacția revistei noastre știrea despre proiectul ”Situl Natura 2000 Valea Mostiștea – Ținutul apelor din inima Câmpiei Române“….

dgsjk

Les micro-hydrocentrales de la Roumanie – énergie régénérable ou désastre écologique?

La production d’énergie verte, c’est-à-dire énergie qui provient des sources régénérables, est devenue une priorité de la Roumanie. Selon une Directive de l’Union Européenne, jusqu’à 2020, l’état roumain doit assurer plus de 20%…

1

Topolog River will not be destroyed

We have received some great news from WWF Romania about the campaign they are currently organizing: “Mountain Rivers – The last chance”. Through the voice of PR manager Ioana Betianu, we found out…

1

Râul Topolog nu va fi distrus

Am primit o veste bună de la asociația WWF România cu privire la campania care se desfășoară în prezent, ”Râurile de munte: o ultimă șansă”. Prin vocea doamnei manager în probleme de comunicare,…

Concurs foto Punem pret pe natura

Concurs foto- Pune preț pe natură!

Dragi cititori, Dacă sunteți pasionați de fotografie și aveți în colecția voastră imagini competitive din ariile protejate ale Carpaților, vă facem cunoscut concursul de fotografie al campaniei Punem preț pe natură! Iată câteva…

kataloguscimlap

Ocrotirea patrimoniului natural din trei situri Natura 2000 din judeţul Cluj

O iniţiativă derulată de asociaţia „Apáthy István Egyesület”, începută la data de 1 iulie 2013, desfăşurată pe tărâmurile Clujului, Someşului Mic, Poienile de la Şard şi Valea Morii doreşte să protejeze biodiversitatea şi…

1

Din nou prin Munții Altai – cateva informatii despre caracteristicile lor biogeografice

Drumeția noastră virtuală prin Munții Altai se sfârșește astăzi prin surprinderea trăsăturilor lor peisagistice. Dat fiind faptul că mare parte din regiunea Altai nu este locuită de populații permanente, iar comunitățile tradiționale nu…

life logo

Instrumentele financiare europene pentru mediu: fondul LIFE (I)

LIFE, un acronim pentru Instrumentul financiar pentru mediu (L’Instrument Financier pour l’Environnement), este un fond al Uniunii Europene pentru finanțarea politicii sale de mediu. Lansat în 1992, este format din trei componente: -…

foto_proiect

Comunicat de presa – Asociatia pentru Conservarea Diversitatii Biologice

    Asociaţia pentru Conservarea Diversităţii Biologice, în parteneriat cu Administraţia Parcului Natural Putna-Vrancea şi Agenţia de Protecţia Mediului Vrancea, anunţă încheierea cu succes a proiectului “Pe urmele carnivorelor mari din Rezervaţia Naturală Cheile…

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress