Topul celor mai accesate articole din ianuarie

Articol realizat de Alexandru Filip

Si a mai trecut inca o luna… Una grea de altfel tinand cont ca e prima din an iar majoritatea celor din echipa au fost si inca mai sunt in sesiune. Dar ne-am bucurat foarte mult ca am reusit sa impacam si capra si varza, si mai mult de atat, ca voi ne urmariti cu din ce in ce mai mult interes. Iar asta e o dovada ca munca echipei este apreciata si ca obiectivul nostru, de a informa si educa publicul roman despre problemele cu care se confrunta mediul, il putem indeplini!

Asadar, in ianuarie Greenly a publicat 39 de articole pentru care a strans 12.000 de accesari (cu 1000 mai putin decat in decembrie), 4700 de vizite (cu 1700 mai mult decat in decembrie) si ce ne bucura cel mai tare, 2800 de vizitatori unici (dublu fata de ultima luna a anului trecut). Inca un indicator de care tinem seama foarte mult este timpul mediu petrecut pe site de catre un vizitor, care in ianuarie a fost de 3 minute si 30 de secunde, acest lucru aratand ca nu sunt simple cautari facute si generate pe site.

Topul celor mai accesate articole din ianuarie:

  1. Curatenie de sarbatori in facultate – 377 de accesari si 270 de vizitatori unici
  2. Cosmarul de plastic sau cel mai mare depozit de gunoi din lume – 370 de accesari si 307 de vizitatori unici
  3. Importanta colecatarii si reciclarii selective – 336 de accesari si 297 de vizitatori unici
  4. Energia Gratuita (“Free Energy”) – Certitudine nepoluanta pentru viitor (Partea I) – 257 de accesari si 240 de vizitatori unici
  5. Da vina pe efectul de canion – 228 de acceasri si 185 de vizitatori unici

Cea mai aglomerata zi din prima luna a anului a fost 6 ianuarie (dar si 12) cu 672 de accesari. Iar de la lansarea revistei si pana in prezent, ramane ziua de 6 decembrie (cea a lansarii) cu 1651 de accesari. Speram ca luna aceasta sa reusim sa doboram acest record. La fel de mult cum ne dorim ca mai ales voi sa ne ajutati ca acest lucru sa devina posibil.

Va multumim ca ne urmariti, ca ne cititi si ca ne sunteti alaturi! Pentru a va usura munca pentru ca stim cat de valoros este timpul, va puteti abona la newsletterul nostru si va dam noi de veste de fiecare data cand apare cate un articol nou. De asemenea, ne-am bucura foarte mult daca ne-ati deveni fani si pe Facebook!

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress