Prima data, la Webstock…

Zilele trecute am primit invitaţia la Webstock 2012, a cincea ediţie a celui mai important eveniment dedicat social media din România! Mulţumesc foarte mult organizatorilor, Evensys şi Vodafone România, pentru acest gest frumos! De altfel, Greenly afişase badge-urile conferinţei încă de acum două săptămâni…

Pe 28 septembrie, comunitatea online locală îşi va da întâlnire la această conferinţă deja devenită simbol în cercurile online. Dar, concret, ce se petrece pe 28 septembrie? În primul rând au loc sesiunile Webstock, în care se vor prezenta cele mai eficiente instrumente, strategii de promovare şi oportunităţi din zona digitala, social media, advertising şi web, completate cu informaţii de ultimă oră despre tehnologiile şi aplicaţiile din domeniu. Detalii despre programul sesiunilor de comunicări puteţi afla aici. În al doilea rând, are loc premierea proiectelor şi campaniilor din social media desemnate câştigătoare.

În cazul în care nu aţi primit invitaţii sau nu reuşiţi să ajungeţi la eveniment, nu vă întristaţi: conferinţa va fi transmisă live online!

Dacă nu ştiţi ce sunt conferinţele Webstock, vă precizez că ele constau în întâlniri interactive, în care se dezbat cele mai noi tendinţe în social media, bune practici, comunicare si promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii şi aplicaţii din domeniu.

De data aceasta voi fi învăţăcel şi nu profesor…Voi asculta atentă şi cu maxim interes toate prezentările! Oare un profesor este potrivit pentru mediul online? Sper să aflu răspunsul la conferinţă! Şi voi profita de anonimatul novicelui în ale online-ului pentru a observa şi învăţa cât mai bine!

Aşadar, pe „caii” social media, direcţia Webstock 2012!

PS: Dragi cititori, Greenly nu se află printre proiectele rămase în faza finală de concurs. Din păcate, un proiect nu poate fi înscris decât o singură dată la Webstock. Aşa că nu va mai exista o “altă dată”.

Surse foto:

http://www.comunicatedepresa.ro/webstock-2011/

http://www.comunicatedepresa.ro/evensys/comunicate/20/

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2022 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress