Am fost nominalizati la RoBlogFest 2012 – Votati-ne!

Articol realizat de Alexandru Filip

Avem un anunt foarte important de facut pentru cititorii nostri, pentru cei care ne urmaresc zi de zi cu interes, pentru cei care ne sustin si apreciaza munca echipei Greenly! Revista noastra (cat si a voastra) a fost nominalizata la RoBlogFest 2012 pentru sectiunea Blog Colectiv.

Si daca tot suntem aici ne-am bucura foarte mult sa facem o imagine cat mai frumoasa. Pentru sectiunea la care participam, au fost propuse 54 de bloguri si suntem mai mult decat convinsi ca meritam sa mergem mai departe in finala. Dar avem nevoie de voturile voastre pentru a realiza acest lucru. Trebuie sa urmati cativa pasi destul de simpli, sa va faceti un cont aici, sa va logati cu el, sa apasati pe voteaza iar pe noi ne gasiti in prima categorie, la Personal & Infotainment – Blog Colectiv. Bifati Greenly Magazine si in josul paginii salvati votul. E simplu! Poate parea putin enervant dar mai mult de 2 minute nu dureaza. Si am aprecia enorm de mult daca ne-ati ajuta cu aceste voturi, daca ne-ati sustine pe toata perioada concursului (si nu doar), daca ati da vestea mai departe si le-ati spune si celorlalti (prieteni, colegi, membri din familie) sa ne voteze. Pentru cei care au un blog, pot prelua bannerul nostru de la acest concurs de aici.

Ne dorim ca la finalul acestei competitii sa fim cat mai sus in clasament pentru ca ar fi o rasplata frumoasa pentru toata munca depusa de echipa noastra. De pe 6 decembrie, de cand am lansat revista am reusit sa scriem 158 de articole (o medie de peste 1 articol pe zi), sa strangem 355 de comentarii, peste 20.000 de vizitatori unici si peste 60.000 de accesari. Sunt cifre care demonstreaza faptul ca meritam sa fim acolo!

Pentru cei care nu stiu foarte multe despre RoBlogFest, acesta este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Si singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Votati Greenly pana pe 27 martie! Apoi, cu ajutorul vostru, intre 29 martie si 3 aprilie, vom putea fi in etapa finala.

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2022 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress