Concurs în trend ECO – Design de Tricou

Dragii noștri, încă o super oportunitate pentru creativitatea și entuziasmul vostru ECO! :)

Organizația Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București (UNArte), au lansat concursul ,,Design de tricou pe tema colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje”.

Dacă aveți între 18 și 26 de ani, trimiteți propunerea voastră de design de tricou pe tema colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje, în perioada 25 mai – 23 iunie 2013, și aveți șansa ca tricoul creat de voi să fie purtat în cadrul tuturor acțiunilor de informare și educare a populației privind colectarea separată și reciclarea deșeurilor de ambalaje.

Concurs Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje

Cred că voi aplica și eu la acest concurs. Mai ales că am rămas foarte plăcut surprinsă de ceea ce a spus domnul Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje:

,,Acest proiect este mai mult decât un concurs de artă și design. Este, daca vreți, o modalitate creativă de a educa și implica tinerii în procesul de colectare separată a deșeurilor de ambalaje. Astfel, prin acest concurs si prin evenimentele la care promoterii noștri vor purta tricourile cu designul castigator – la concerte, festivaluri, pe litoral sau în campaniile de conștientizare – ne dorim ca din ce în ce mai mulți tineri să înțeleagă importanța reciclării deșeurilor de ambalaje și, mai mult decât atât, să își însușească gestul colectării separate drept un obicei cotidian”.

Ce onoare să mă gândesc că există șansa ca tricoul gândit de mine să fie purtat de atâția oameni!

Dar, stați, că există și alte premii! Alături de șansa ca designul vostru să contribuie la educația publicului privind colectarea separată și reciclarea deșeurilor de ambalaje, primul loc va primi garantat 500 de euro, iar participanţii clasaţi pe locurile II şi III vor câştiga 300 şi, respectiv, 200 de euro.

Concurs Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum şi informaţii interesante despre colectarea separată a deşeurilor de ambalaje puteți afla accesând site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

Eco-Rom Ambalaje, încă din 2004 de când și-a început activitatea, implementează şi dezvoltă în România un sistem de colectare separată a deşeurilor de ambalaje ce vizează atât agenţii economici, cât şi populaţia, care contribuie semnificativ la realizarea ţintelor de colectare şi reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.

Mulțumim, Eco-Rom Ambalaje pentru concurs și mai ales că acționați spre educarea populației în colectarea selectivă a deșeurilor!

Despre autor
Absolventa a Facultății de Geografie (UB) - specializarea Știința Mediului și a masterului de "Dezvoltare Durabila" - Universitatea Ecologica.
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress