A început luna eco-distracției pe litoral!

Cu bucurie vă informăm că Eco-Rom Ambalaje dă și anul acesta startul distracției responsabile pe litoralul românesc: în perioada 3 – 25 august, toți turiștii aflați pe Plaja Vadu și Plaja Corbu din apropierea staţiunii Năvodari și în Camping S din staţiunea Mamaia Nord vor colecta separat deşeurile de ambalaje.

Colectare separata pe litoralul romanes,,Ne dorim ca toți turiștii prezenți pe litoral să se bucure de plaje curate, fără deșeuri aruncate la întâmplare. Și suntem conștienți că acest lucru nu se poate întâmpla decât prin responsabilizarea și implicarea lor în acțiuni de colectare separată a deșeurilor de ambalaje și în zonele în care îşi petrec timpul liber, nu doar acasă. Astfel, îi așteptam pe turiști cu mii de premii atractive și jocuri interesante, totul pentru un mediu mai curat și în speranța că le vom schimba obiceiurile”, a declarat Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Plajele Vadu și Corbu, zonele verzi ale litoralului!

Timp de 4 săptămâni, voluntarii Mare Nostrum vor informa turiştii cu privire la importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje şi vor oferi 1200 de saci coloraţi pentru deşeurile de plastic-metal, hârtie-carton și sticlă. Toate deșeurile colectate separat vor fi depozitate în locurile special amenajate, urmând ca operatorul de salubritate să le ridice şi să le trimită spre staţiile de reciclare. Mai mult decât atât, pe plajele Vadu și Corbu vor fi amplasate o serie de panouri informative, cu mesaje interactive de informare și mobilizare a turiștilor, astfel încât aceștia să păstreze plaja curată și să colecteze separat deșeurile de ambalaje.

În plus, peste 300 de premii vor fi oferite persoanelor care vor participa la concursurile de colectare separată de pe plajă.Colectare separata pe litoralul romanesc

Plaja Curată, Colectare Separată, Distracţie Adevărată!

Eco-Rom Ambalaje invită persoanele prezente în Camping S din stațiunea Mamaia Nord să colecteze separat deșeurile de ambalaje prin intermediul celor 40 de containere speciale și al celor 1200 de saci coloraţi pentru plastic-metal, hârtie-carton și sticlă.

Sub deviza “Plaja Curată, Colectare Separată, Distracţie Adevărată!” turiștii sunt invitați să participe la acțiunile din cortul eco: workshopul recycle art – concurs de desene pe deșeuri de ambalaje, roata reciclării, jocul cu inele, eco-extemporalul, aici așteptându-i peste 1200 de premii atractive.

Camping S Mamaia NordÎn plus, câștigătorii probelor de fotbal și volei pe plajă din cadrul jocurilor ecolimpice vor fi recompensați, săptămânal, cu bere Ciuc.

Mai mult decât atât, la fiecare sfârșit de săptămână, Eco-Rom Ambalaje va premia și acorda titlul de „Gaşca Verde” celui mai responsabil şi vesel grup din Camping S care va colecta separat cea mai mare cantitate de deșeuri de ambalaje.

Anul trecut, prin intermediul acțiunilor de colectare separată de pe Plaja Vadu și din Camping S au fost trimise spre reciclare 1.034 kg de deșeuri de ambalaje, dintre care 447 kg de plastic, 535 kg de hârtie-carton și 52 kg de sticlă.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: IMAGE PR – Ruxandra Popescu; E-mail – ruxandra.popescu@imagepr.ro

Sursă informaţii şi fotografii: comunicat de presă – dna Ruxandra Popescu (IMAGE PR) [mulţumiri :)]

Despre autor
Conferențiar Dr. la Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2023 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress