Votati Legea Apei!

Articol realizat de Alexandru Filip

Pe 22 martie a fost Ziua Mondiala a Apei iar Doamna Valentina Manoiu a publicat un documentar extraordinar dedicat acestui lichid miraculos. La cateva zile dupa, Flori, responsabila categoriei Apa, ne-a sfatuit cum putem sa-i facem un cadou colectiv si extrem de util, urmand cateva reguli simple pe care va invit sa le cititi aici.

Este mai mult decat evidenta importanta apei insa am o intrebare preluata de la Chinezu. Cati dintre voi stiti ca e recomandabil ca bebelusii sa consume apa care are pana in 10 mg/l nitrati in compozitie? Eu habar nu aveam si sunt convins ca nu sunt singurul. Make, specialist in chimie, explica foarte fain si documentat aici care e treaba cu nitratii astia.

Eu mai adaug un singur lucru. Votati Legea Apei pentru introducerea continutului de nitrati pe etichetele tuturor apelor din Romania! Nu va ia decat vreo cateva secunde. S-au strans pana in prezent 24971 de semnaturi si e nevoie de 100.000 pentru ca legea sa fie trimisa spre dezbatere in Parlament!

Despre autor
Acest user este dedicat tuturor colaboratorilor Greenly! Studenti, masteranzi, doctoranzi sau pur si simplu oameni din intreaga tara, din intreaga lume care impart aceeasi pasiune, ecologia. Si isi doresc sa-si imparteasca ideile prin intermediul revistei Greenly. Le multumim din toata inima!
Scrie aici comentariul tau

Te rugam sa-ti introduci numele!

Necesar!

Te rugam sa introduci o adresa de email valida!

Necesar!

Te rugam sa scrii mesajul!

Greenly Magazine © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress